ODPŁATNOŚĆ ZA OBIADY W KWIETNIU 2025 r.
KOSZT OBIADU WYNOSI 5,00 zł x 15 dni = 75 zł
WPŁATY ZA OBIADY NALEŻY DOKONYWAĆ NA RACHUNEK BANKOWY ZESPOŁU EDUKACYJNEGO NR 2
NR RACHUNKU 69 1020 5402 0000 0302 0247 2074
Rodzice /Opiekunowie
Przypominamy, że wpłaty za obiady należy dokonywać do dnia 26.03.2025 r.
Dni wolne: 17.04-22.04 i 28.04-30.04
W PRZYPADKU BRAKU WPŁATY DO DNIA 26.03.2025 r. MIMO ZŁOŻENIA KARTY DZIECI ZOSTANĄ SKREŚLONE Z LISTY OBIADOWEJ NA KWIECIEŃ, A WPŁACONE PIĘNIĄDZE BĘDĄ UWZGLĘDNIONE DOPIERO OD NASTĘPNEGO MIESIĄCA CZYLI W MAJU 2025 r.
HARMONOGRAM WPŁAT do wglądu
UWAGA !
Z uwagi na wdrożenie w naszym zespole systemu OPŁATY VULCAN od 1 lutego odpisy proszę zgłaszać tylko poprzez program w dzienniku elektronicznym.
W aplikacji telefonicznej w zakładce „zgłoś nieobecność”’ lub poprzez stronę internetową w zakładce frekwencja.
Odpis można zrobić tylko do godziny 8:00 bieżącego dnia, po tej godzinie można dokonać odpisu tylko na dzień następny.
W razie jakichkolwiek problemów proszę o kontakt telefoniczny lub osobisty z Panią intendentką.
W sprawie rozliczenia nadpłat proszę o kontakt :
tel. – 68 45 38 885
WAŻNE
Warunkiem przystąpienia dziecka do obiadów będzie wypełnienie karty zgłoszenia dziecka i dostarczenie jej drogą mailową:
obiady@sp17.zgora.pl lub osobiście do kierownika stołówki lub intendenta szkoły, oraz opłacenie obiadów.
(płatności dokonujemy w miesiącu poprzedzającym dany miesiąc żywieniowy)
JADŁOSPIS
OBIAD |
|
Poniedziałek 07.04.2025 |
zupa krem z pora -/1,7/, pieczywo mieszane – /1/ makaron z sosem carbonara, boczkiem i serem żółtym-/1,7/, kompot wiśniowy, owoc |
Wtorek 08.04.2025 |
zupa gołąbkowa -/1,7/, pieczywo mieszane -/1/ naleśniki z serem waniliowym -/1,7/,pieczona gruszka, woda z cytryną |
Środa 09.04.2025 |
rosół z makaronem/1,7,9/ pieczywo -/1/ udko z pieca-/1,3/ purée ziemniaczane z koperkiem , sałata ze śmietaną, kompot truskawkowy |
Czwartek 10.04.2025 |
barszcz czerwony 1,3,7/pieczywo mieszane-/1/ filet drobiowy w sosie słodko kwaśnym -/1,9/, ryż na sypko, jabłka |
Piątek 11.04.2025 |
krupnik staropolski -/1,pieczywo mieszane -/1/ jajko sadzone , ziemniaki, -surówka z kapusty pekińskiej z marchewką papryką i kukurydzą- /1,7,9/ herbata owocowa z miodem, deser mleczny |
ZASTRZEGAMY SOBIE MOŻLIWOŚĆ ZMIAN W JADŁOSPISIE.
OZNACZENIA ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W PRODUKTACH:
1. ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN ,
2. SKORUPIAKI I PRODUKTY POCHODNE,
3. JAJA I PRODUKTY POCHODNE,
4. RYBY I PRODUKTY POCHODNE,
5. ORZESZKI ZIEMNE ( ARACHIDOWE) I PRODUKTY POCHODNE,
6. SOJA I PRODUKTY POCHODNE,
7. MLEKO I PRODUKTY POCHODNE ,
8. ORZECHY (TJ. MIGDAŁY ORZECHY LASKOWE , WŁOSKIE NERKOWCE, PISTACJE I PRODUKTY POCHODNE,
9. SELER I PRODUKTY POCHODNE,
10. GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE,
11. NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE ,
12. DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY ,
13. ŁUBIN I PROPDUKTY POCHODNE,
14. MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE