Obiady

ODPŁATNOŚĆ ZA OBIADY W KWIETNIU  2025 r.
 
 
KOSZT OBIADU WYNOSI 5,00 zł x 15 dni = 75 zł
WPŁATY ZA OBIADY NALEŻY DOKONYWAĆ NA RACHUNEK BANKOWY ZESPOŁU EDUKACYJNEGO NR 2
NR RACHUNKU 69 1020 5402 0000 0302 0247 2074
Rodzice /Opiekunowie
Przypominamy, że wpłaty za obiady należy dokonywać do dnia 26.03.2025 r.
Dni wolne: 17.04-22.04  i 28.04-30.04
 W PRZYPADKU BRAKU WPŁATY DO DNIA 26.03.2025 r.  MIMO ZŁOŻENIA KARTY  DZIECI ZOSTANĄ SKREŚLONE Z LISTY OBIADOWEJ NA KWIECIEŃ, A WPŁACONE PIĘNIĄDZE BĘDĄ UWZGLĘDNIONE DOPIERO OD NASTĘPNEGO MIESIĄCA CZYLI  W MAJU 2025 r.
HARMONOGRAM WPŁAT do wglądu

UWAGA !

Z uwagi na wdrożenie w naszym zespole systemu OPŁATY VULCAN od 1 lutego odpisy proszę zgłaszać tylko poprzez program w dzienniku elektronicznym.

W aplikacji telefonicznej w zakładce „zgłoś nieobecność”’ lub poprzez stronę internetową w zakładce frekwencja. 

Odpis można zrobić tylko do godziny 8:00 bieżącego dnia, po tej godzinie można dokonać odpisu tylko na dzień następny.

W razie jakichkolwiek problemów proszę o kontakt telefoniczny lub osobisty z Panią intendentką.

W sprawie rozliczenia nadpłat proszę o kontakt :
tel. – 68 45 38 885

 

WAŻNE

Warunkiem przystąpienia dziecka do obiadów będzie wypełnienie karty zgłoszenia dziecka  i dostarczenie jej drogą mailową:
obiady@sp17.zgora.pl  lub osobiście do kierownika stołówki lub intendenta szkoły, oraz opłacenie obiadów.
(płatności dokonujemy w miesiącu poprzedzającym dany miesiąc żywieniowy) 

 

JADŁOSPIS

 
                          OBIAD

Poniedziałek 07.04.2025

zupa krem z pora -/1,7/, pieczywo mieszane –
/1/ makaron z sosem carbonara, boczkiem i
serem żółtym-/1,7/, kompot wiśniowy, owoc

Wtorek 08.04.2025

zupa gołąbkowa -/1,7/, pieczywo mieszane -/1/
naleśniki z serem waniliowym -/1,7/,pieczona
gruszka, woda z cytryną

Środa  09.04.2025

rosół z makaronem/1,7,9/ pieczywo -/1/
udko z pieca-/1,3/ purée ziemniaczane z
koperkiem , sałata ze śmietaną, kompot truskawkowy

Czwartek  10.04.2025

barszcz czerwony 1,3,7/pieczywo mieszane-/1/
filet drobiowy w sosie słodko kwaśnym -/1,9/,
ryż na sypko, jabłka

Piątek 11.04.2025

krupnik staropolski -/1,pieczywo mieszane -/1/
jajko sadzone , ziemniaki, -surówka z kapusty
pekińskiej z marchewką papryką i kukurydzą-
/1,7,9/ herbata owocowa z miodem, deser mleczny

ZASTRZEGAMY SOBIE MOŻLIWOŚĆ ZMIAN W JADŁOSPISIE.

OZNACZENIA ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W PRODUKTACH:

1. ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN ,
2. SKORUPIAKI I PRODUKTY POCHODNE,
3. JAJA I PRODUKTY POCHODNE,
4. RYBY I PRODUKTY POCHODNE,
5. ORZESZKI ZIEMNE ( ARACHIDOWE) I PRODUKTY                                    POCHODNE,
6. SOJA I PRODUKTY POCHODNE,
7. MLEKO I PRODUKTY POCHODNE ,
8. ORZECHY (TJ. MIGDAŁY ORZECHY LASKOWE , WŁOSKIE NERKOWCE, PISTACJE I PRODUKTY POCHODNE,
9. SELER I PRODUKTY POCHODNE,
10. GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE,
11. NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE ,
12. DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY ,
13. ŁUBIN I PROPDUKTY POCHODNE,
14. MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE

DOKUMENTY DO POBRANI4

*KARTA ZGŁOSZENIA DZIECKA NA STOŁÓWKĘ SZKOLNĄ ORAZ INFORMACJE DOTYCZĄCE PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

*REZYGNACJA DZIECKA Z OBIADÓW W STOŁÓWCE SZKOLNEJ
ROK SZKOLNY 2023/2024

Narzędzia ułatwień dostępu