Obiady

ODPŁATNOŚĆ ZA OBIADY  LUTY 2023 R.
KOSZT OBIADU WYNOSI 5,00 zł x 12 dni = 60 zł
WPŁATY ZA OBIADY NALEŻY DOKONYWAĆ NA RACHUNEK BANKOWY ZESPOŁU EDUKACYJNEGO NR 2
NR RACHUNKU 69 1020 5402 0000 0302 0247 2074
Rodzice /Opiekunowie 
Przypominamy, że wpłaty za obiady należy dokonywać do dnia    28.01.2023 r. 
W sprawie rozliczenia nadpłat proszę o kontakt :
                                          tel – 68 45 38 885

Od nowego roku szkolnego zmieniają się zasady korzystania z obiadów w stołówce szkolnej . 

Warunkiem przystąpienia dziecka do obiadów będzie wypełnienie karty zgłoszenia dziecka,   i dostarczenie jej drogą mailową  : obiady@sp17.zgora.pl  lub osobiście do kierownika stołówki lub intendenta szkoły, oraz opłacenie obiadów.(płatności dokonujemy w miesiącu poprzedzającym dany miesiąc żywieniowy) 

 

JADŁOSPIS

                                       
                          OBIAD
Poniedziałek
23.01.2023
pieczarkowa-/7/, pieczywo-/1/
spaghetti z sosem bolońskim i serem żółtym, -/1/ -/7,9/ kompot, deser Zuzia, 
Wtorek
24.01.2023
zupa pomidorowa ,-/1,7/ pieczywo mieszane-/1/
kotlet schabowy-/1,3,7/ ziemniaki z masłem-/7/ i koperkiem-/1/buraczki, sałatka z zielonego ogórka , kompot , owoce
Środa
25.01.2023
barszcz czerwony -/1,7/, pieczywo -/1/
pierogi ukraińskie /1,3,7/ surówka z białej rzodkwi i marchewki herbata owocowa ,
Czwartek
26.01.2023
zupa szpinakowa, pieczywo mieszane,
boeuf strogonov z wołowiny, ziemniaki, sałata lodowa w sosie vinegret, , herbata miętowa z miodem i cytryną,
Piątek
27.01.2022
gulaszowa-/1,7 /, pieczywo mieszane-/1/
ryż z sosem truskawkowo- jogurtowym-/1,3,7/, cytrynada, gruszka

ZASTRZEGAMY SOBIE MOŻLIWOŚĆ ZMIAN W JADŁOSPISIE.        OZNACZENIA ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W PRODUKTACH:
1. ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN ,
2. SKORUPIAKI I PRODUKTY POCHODNE,
3. JAJA I PRODUKTY POCHODNE,
4. RYBY I PRODUKTY POCHODNE,
5. ORZESZKI ZIEMNE ( ARACHIDOWE) I PRODUKTY                                    POCHODNE,
6. SOJA I PRODUKTY POCHODNE,
7. MLEKO I PRODUKTY POCHODNE ,
8. ORZECHY (TJ. MIGDAŁY ORZECHY LASKOWE , WŁOSKIE NERKOWCE, PISTACJE I PRODUKTY POCHODNE,
9. SELER I PRODUKTY POCHODNE,
10. GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE,
11. NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE ,
12. DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY ,
13. ŁUBIN I PROPDUKTY POCHODNE,
14. MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE

DOKUMENTY DO POBRANIA

*KARTA ZGŁOSZENIA DZIECKA NA STOŁÓWKĘ SZKOLNĄ

https://docs.google.com/document/d/11WdhIVa89sIHmkYWyp1uUNdl2vBCiHJ7/edit?usp=sharing&ouid=112795788401343180103&rtpof=true&sd=true

*INFORMACJE DOTYCZĄCE PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

https://docs.google.com/document/d/1ate0yWzpP8-QHp9R-UFIXpsAMg0e9ByO/edit?usp=sharing&ouid=112795788401343180103&rtpof=true&sd=true

*REZYGNACJA DZIECKA Z OBIADÓW W STOŁÓWCE SZKOLNEJ

ROK SZKOLNY 2022/2023

https://docs.google.com/document/d/1LFGQiue3Q_DVwIqvzFx9H9PLXv0D2YLr/edit?usp=sharing&ouid=112795788401343180103&rtpof=true&sd=true