Obiady

ODPŁATNOŚĆ ZA OBIADY W LUTYM  2025 r.
 
 
KOSZT OBIADU WYNOSI 5,00 zł x 20 dni = 100 zł
WPŁATY ZA OBIADY NALEŻY DOKONYWAĆ NA RACHUNEK BANKOWY ZESPOŁU EDUKACYJNEGO NR 2
NR RACHUNKU 69 1020 5402 0000 0302 0247 2074
Rodzice /Opiekunowie
Przypominamy, że wpłaty za obiady należy dokonywać do dnia 28.01.2025 r.
 W PRZYPADKU BRAKU WPŁATY DO DNIA 28.01.2025 r.  MIMO ZŁOŻENIA KARTY  DZIECI ZOSTANĄ SKREŚLONE Z LISTY OBIADOWEJ NA LUTY, A WPŁACONE PIĘNIĄDZE BĘDĄ UWZGLĘDNIONE DOPIERO OD NASTĘPNEGO MIESIĄCA CZYLI  W MARCU 2025 r.
HARMONOGRAM WPŁAT do wglądu

UWAGA !

Z uwagi na wdrożenie w naszym zespole systemu OPŁATY VULCAN od 1 lutego odpisy proszę zgłaszać tylko poprzez program w dzienniku elektronicznym.

W aplikacji telefonicznej w zakładce „zgłoś nieobecność”’ lub poprzez stronę internetową w zakładce frekwencja. 

Odpis można zrobić tylko do godziny 8:00 bieżącego dnia, po tej godzinie można dokonać odpisu tylko na dzień następny.

W razie jakichkolwiek problemów proszę o kontakt telefoniczny lub osobisty z Panią intendentką.

W sprawie rozliczenia nadpłat proszę o kontakt :
tel. – 68 45 38 885

 

WAŻNE

Warunkiem przystąpienia dziecka do obiadów będzie wypełnienie karty zgłoszenia dziecka  i dostarczenie jej drogą mailową:
obiady@sp17.zgora.pl  lub osobiście do kierownika stołówki lub intendenta szkoły, oraz opłacenie obiadów.
(płatności dokonujemy w miesiącu poprzedzającym dany miesiąc żywieniowy) 

 

JADŁOSPIS

 
                          OBIAD

Poniedziałek 10.02.2025

kapuśniak ,-/9/ pieczywo mieszane
filet z kurczaka w sosie curry z mlekiem kokosowym,-/7/ makaron-/1/, mix warzyw na parze kompot wiśniowy, jabłka

Wtorek 11.02.2025

zupa gulaszowa-/1,7/pieczywo mieszane-/1/
pierogi ukraińskie z cebulką, surówka koperkowa z kapustą -/1,7/, herbata owocowa z miodem, deser mleczny monte

Środa  12.02.2025

zupa krem z cukinii /1,7,9/pieczywo -/1/
bitki wołowe -/1,3/ kasza gryczana-/1/, marchew mini z masłem,-/3,9/ kompot wiśniowy

Czwartek  13.02.2025

pomidorowa z ryżem 1,3,7/pieczywo mieszane-
/1/kotlet drobiowy w panierce-/1,9/, ziemniaki
z masłem-/7/ i koperkiem, buraczki-/9/, kompot

Piątek 14.02.2025

krupnik -/1, 7,9/ pieczywo mieszane -/1/
makaron z serem i śmietaną ,-/1,3,7/ sałatka owocowa ,          woda z cytryną i miodem

ZASTRZEGAMY SOBIE MOŻLIWOŚĆ ZMIAN W JADŁOSPISIE.

OZNACZENIA ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W PRODUKTACH:

1. ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN ,
2. SKORUPIAKI I PRODUKTY POCHODNE,
3. JAJA I PRODUKTY POCHODNE,
4. RYBY I PRODUKTY POCHODNE,
5. ORZESZKI ZIEMNE ( ARACHIDOWE) I PRODUKTY                                    POCHODNE,
6. SOJA I PRODUKTY POCHODNE,
7. MLEKO I PRODUKTY POCHODNE ,
8. ORZECHY (TJ. MIGDAŁY ORZECHY LASKOWE , WŁOSKIE NERKOWCE, PISTACJE I PRODUKTY POCHODNE,
9. SELER I PRODUKTY POCHODNE,
10. GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE,
11. NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE ,
12. DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY ,
13. ŁUBIN I PROPDUKTY POCHODNE,
14. MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE

DOKUMENTY DO POBRANI4

*KARTA ZGŁOSZENIA DZIECKA NA STOŁÓWKĘ SZKOLNĄ ORAZ INFORMACJE DOTYCZĄCE PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

*REZYGNACJA DZIECKA Z OBIADÓW W STOŁÓWCE SZKOLNEJ
ROK SZKOLNY 2023/2024
Scroll to Top