ODPŁATNOŚĆ ZA OBIADY LUTY 2023 R.
KOSZT OBIADU WYNOSI 5,00 zł x 12 dni = 60 zł
WPŁATY ZA OBIADY NALEŻY DOKONYWAĆ NA RACHUNEK BANKOWY ZESPOŁU EDUKACYJNEGO NR 2
NR RACHUNKU 69 1020 5402 0000 0302 0247 2074
Rodzice /Opiekunowie
Przypominamy, że wpłaty za obiady należy dokonywać do dnia 28.01.2023 r.
W sprawie rozliczenia nadpłat proszę o kontakt :
tel – 68 45 38 885
Od nowego roku szkolnego zmieniają się zasady korzystania z obiadów w stołówce szkolnej .
Warunkiem przystąpienia dziecka do obiadów będzie wypełnienie karty zgłoszenia dziecka, i dostarczenie jej drogą mailową : obiady@sp17.zgora.pl lub osobiście do kierownika stołówki lub intendenta szkoły, oraz opłacenie obiadów.(płatności dokonujemy w miesiącu poprzedzającym dany miesiąc żywieniowy)
JADŁOSPIS
OBIAD |
|
Poniedziałek 23.01.2023 |
pieczarkowa-/7/, pieczywo-/1/ spaghetti z sosem bolońskim i serem żółtym, -/1/ -/7,9/ kompot, deser Zuzia, |
Wtorek 24.01.2023 |
zupa pomidorowa ,-/1,7/ pieczywo mieszane-/1/ kotlet schabowy-/1,3,7/ ziemniaki z masłem-/7/ i koperkiem-/1/buraczki, sałatka z zielonego ogórka , kompot , owoce |
Środa 25.01.2023 |
barszcz czerwony -/1,7/, pieczywo -/1/ pierogi ukraińskie /1,3,7/ surówka z białej rzodkwi i marchewki herbata owocowa , |
Czwartek 26.01.2023 |
zupa szpinakowa, pieczywo mieszane, boeuf strogonov z wołowiny, ziemniaki, sałata lodowa w sosie vinegret, , herbata miętowa z miodem i cytryną, |
Piątek 27.01.2022 |
gulaszowa-/1,7 /, pieczywo mieszane-/1/ ryż z sosem truskawkowo- jogurtowym-/1,3,7/, cytrynada, gruszka |
ZASTRZEGAMY SOBIE MOŻLIWOŚĆ ZMIAN W JADŁOSPISIE. OZNACZENIA ALERGENÓW WYSTĘPUJĄCYCH W PRODUKTACH:
1. ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN ,
2. SKORUPIAKI I PRODUKTY POCHODNE,
3. JAJA I PRODUKTY POCHODNE,
4. RYBY I PRODUKTY POCHODNE,
5. ORZESZKI ZIEMNE ( ARACHIDOWE) I PRODUKTY POCHODNE,
6. SOJA I PRODUKTY POCHODNE,
7. MLEKO I PRODUKTY POCHODNE ,
8. ORZECHY (TJ. MIGDAŁY ORZECHY LASKOWE , WŁOSKIE NERKOWCE, PISTACJE I PRODUKTY POCHODNE,
9. SELER I PRODUKTY POCHODNE,
10. GORCZYCA I PRODUKTY POCHODNE,
11. NASIONA SEZAMU I PRODUKTY POCHODNE ,
12. DWUTLENEK SIARKI I SIARCZANY ,
13. ŁUBIN I PROPDUKTY POCHODNE,
14. MIĘCZAKI I PRODUKTY POCHODNE
DOKUMENTY DO POBRANIA
*KARTA ZGŁOSZENIA DZIECKA NA STOŁÓWKĘ SZKOLNĄ
*INFORMACJE DOTYCZĄCE PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH
*REZYGNACJA DZIECKA Z OBIADÓW W STOŁÓWCE SZKOLNEJ
ROK SZKOLNY 2022/2023